Ruitschade

Wij doen alles voor uw auto, ook ruitschadeherstel!

 

Bij BCS Garage Speerstra kunt u terecht voor onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en lichte bedrijfswagens. Wij zijn tevens specialist in de merken: VW, Audi, Seat en Skoda. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor schadeherstel en ruitschade? Wij zijn namelijk een partnerschap aangegaan met Autoglas Vriend uit Emmeloord.

 

Schadeherstel

Schade aan uw auto komt altijd ongelegen. Gelukkig zijn schades in de meeste gevallen te herstellen. Zeker als uw auto door onze vakmensen onder handen wordt genomen. In onze moderne werkplaats wordt uw auto vakkundig gerepareerd.

 

We verzorgen:

• Ruitreparatie (Gratis v.a. WA-extra)

• Ruitvervanging (Doorgaans Gratis v.a. WA-extra)

• Uitdeuken zonder spuiten

 

We zijn gespecialiseerd in ruitreparaties. Een putje of een sterretje in uw voorruit is altijd vervelend. Onze werkplaats is hiervoor speciaal ingericht, zodat u veilig en zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Dit zijn veelal de kleine reparaties, voor grotere schades hebben we een leenauto klaar staan. Schade door eigen schuld? WA verzekerd? Om de kostprijs relatief laag te houden, denken wij in alle gevallen met u mee. Bovendien mogen we voor vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen de schade herstellen. Indien u een eigen risico heeft nemen wij die doorgaans over. Heeft u volgens de polis geen recht op vervangend vervoer? Dan regelen wij dit voor u! Tevens kunnen wij voor u de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij regelen, zo heeft u er geen omkijken naar!

 

Heeft u een auto, camper of vrachtwagen met ruitschade? U bent altijd welkom!